Onze activiteiten vinden plaats in het Siljangebied en wij hebben ons outdoorbedrijf Bushcraftevents.com gevestigd in Norrboda. Ons bedrijf is voortgekomen uit de liefde die wij hebben voor de natuur en het enthousiasme om dat met anderen te delen

Dit is een fantastische reisbestemming voor de outdoor- en survivor liefhebber, de actieve vakantieganger en de natuurliefhebber.

In de bossen rondom Norrboda, kun je tal van wilde dieren spotten. Zo leven hier nog nertsen, bevers, wolven, elanden, herten en lynxen. Ook komen hier nog beren voor in het wild.

We hebben een verscheidenheid aan mogelijkheden voor de actieve vakantieganger.

Wij kunnen de volgende activiteiten aan bieden.

Mountainbike tochten

Kano tochten

Wandel tochten

Eland en bever safari

Off road trips

Vis tochten

Sneeuwscooter tochten

Slee tochten met Bark

Wilderniss BBQ

Bushcraft tochten

Uitgangspunt is dat de activiteiten ook voor kinderen toegankelijk moet zijn.

Bij de mountain bike-, kano-, wandel- en vistochten wordt u begeleid door een gps Handheld. Maar het is ook mogelijk dat u wordt begeleidt door een gids.

Ook is het mogelijk een meerdaagse tocht te maken, u kunt dan overnachten in een lappentent of in een blokhut. Wij verzorgen alle basis behoeften.

Tevens is het mogelijk om bij ons te overnachten in de geheel gerenoveerde vakantiewoning met plaats voor 8 personen. en als de kinderen het aan durven kunnen ze overnachten in de boomhut. Tevens kunt u verblijven op de mini camping.

Mocht u verschillende activiteiten willen combineren of uw eigen draai er aan willen geven, dan kunt u dat natuurlijk met ons bespreken.

Wij hopen u te mogen ontmoeten op een van onze tochten door een heel mooi stukje Zweden.

Voor meer info neem contact met ons op.

Bart Postema

0046 73 04 333 99

Bushcraftevents

Trefwoorden. Siljan dalarna mora rattvik furudal land rover motorvakantie

Fietsvakantie mountainbikevakantie wandelvakantie natuur eco toerisme

Natuurtoerisme bushcraft nissan patrol scott aspect 35 coleman pelican ski bike ktrak lappen tent wildernis overnachting